Vacatures

Werken bij Advisor Software Solutions

Bij Advisor staat de mens centraal. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een goede balans tussen werk en privé en samen verantwoordelijkheid nemen voor onze klanten; dat is waar wij samen voor staan!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Indien je interesse hebt in één van de onderstaande functies, kun je een open sollicitatie, inclusief motivatie en CV, mailen naar: eholleboom@advisorsoftware.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures/functies wordt niet op prijs gesteld.

Functies bij Advisor Software Solutions

Implementatie Consultant Match-Online

Als Implementatie Consultant vorm je de cruciale schakel tussen onze software en de klant. Je zorgt ervoor dat onze klanten optimaal kunnen werken met Match-Online. Dit vereist zowel inzicht in de werking van de bedrijfsprocessen van onze klanten, als in de inhoudelijke werking van onze applicaties. Omdat je zo nauw betrokken bent bij het werkproces van onze klanten, ben je in de positie om verbeteringen aan te dragen in onze software. Hiervoor moet je in staat zijn om functionele wensen in een helder kader te plaatsen, zodat je input kunt leveren aan onze Ontwikkel afdeling. Hierbij heb je oog voor detail en vind je het een uitdaging om optimale kwaliteit te leveren.

Geïnteresseerd? Lees hier meer.

Test Specialist Match-Online

Je bent als Test Specialist verantwoordelijk voor de testuitvoering en het opstellen van testplannen en testscripts. Ook documenteer je de resultaten. In het team ondersteun je jouw collega’s bij hun werkzaamheden en stel je de (kwaliteits)eisen op. Tevens beoordeel je hun testplannen. Je helpt bij het ontwikkelen van een teststrategie en zorgt voor structuur in de processen. Je schakelt intern met verschillende stakeholders zoals de ontwikkelaars, productowners en gebruikers. De geautomatiseerde testen worden uitgevoerd met Keylib. Samen met het team breng je het testproces naar een hoger niveau.

Geïnteresseerd? Lees hier meer.

Frontend Ontwikkelaar Match-Online

Bij Advisor Software Solutions is software ontwikkelen meer dan alleen programmeren. Doordat we Agile werken, zijn we in staat snel en doelgericht applicaties te realiseren. We werken in multidisciplinaire teams met de nieuwste frameworks (o.a. Angular) en technieken van Microsoft. Match-Online is een hybride product. De backoffice is ontwikkeld in .Net/Delphi. Als Front-End ontwikkelaar verzorg je de front-end technologie van de internet- en mobiele functionaliteit van Match-Online.

Geïnteresseerd? Lees hier meer.

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons team ?


Neem dan contact op met Edwin Holleboom: eholleboom@advisorsoftware.nl of stuur een open sollicitatie met behulp van het contactformulier.