Vacatures

Werken bij Advisor Software Solutions

Bij Advisor staat de mens centraal. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een goede balans tussen werk en privé en samen verantwoordelijkheid nemen voor onze klanten; dat is waar wij samen voor staan!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Indien je interesse hebt in één van de onderstaande functies, kun je een open sollicitatie, inclusief motivatie en CV, mailen naar: eholleboom@advisorsoftware.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures/functies wordt niet op prijs gesteld.

Frontend Ontwikkelaar Match-Online

Bij Advisor Software Solutions is software ontwikkelen meer dan alleen programmeren. Doordat we Agile werken, zijn we in staat snel en doelgericht applicaties te realiseren. We werken in multidisciplinaire teams met de nieuwste frameworks (o.a. Angular) en technieken van Microsoft. Match-Online is een hybride product. De backoffice is ontwikkeld in .Net/Delphi. Als Front-End ontwikkelaar verzorg je de front-end technologie van de internet- en mobiele functionaliteit van Match-Online.

Geïnteresseerd? Lees hier meer.

Software ontwikkelaar C# .NET

Bij Advisor Software Solutions is software ontwikkelen meer dan alleen programmeren. Dankzij onze Scrum-methodologie kunnen we snel en doelgericht applicaties realiseren. Je werkt in multidisciplinaire teams met de nieuwste frameworks en technieken van Microsoft. Ons product, Match-Online, is hybride, met de backoffice ontwikkeld in Delphi en de webapplicaties in .NET. Als .NET ontwikkelaar draag je bij aan de ontwikkeling van de webapplicaties van Match-Online.

Geïnteresseerd? Lees hier meer.

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons team ?


Neem dan contact op met Edwin Holleboom: eholleboom@advisorsoftware.nl of stuur een open sollicitatie met behulp van het contactformulier.