Nieuws

Blijf up-to-date
Algemeen20 december 2018

Releases, klantensessies en instructiefilmpjes

In 2019 leggen we de nadruk op onder andere het steeds sneller en voorspelbaarder in de markt zetten van nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Mede daarom hebben we de scrummethodiek volledig in onze werkwijze geïntroduceerd. We zijn ervan overtuigd dat u dat in 2019 gaat ervaren in onze samenwerking, onder andere middels de hieronder genoemde concrete diensten.

Lees verder

Algemeen20 december 2018

Webshop 3.0 – het vervolg

Het is alweer ruim vier maanden geleden dat we de nieuwe Match-Online webshop lanceerden. In de afgelopen periode hebben al een behoorlijk aantal klanten de overstap gemaakt naar deze zogenaamde webshop 3.0. In de tussentijd zijn wij op de achtergrond onverminderd hard blijven werken aan nieuwe functionaliteiten en aan het verwerken van de eerste gebruikerservaringen in zowel de webshop als in het configuratie portaal.

Lees verder

Algemeen5 oktober 2018

Vacature: Implementatie Consultant Match-Online

Als gevolg van uitbreiding van onze klantenkring en enkele interne verschuivingen zijn wij zoek naar een Implementatie Consultant Match-Online. Je vormt de cruciale schakel tussen onze software en de klant. Je zorgt ervoor dat onze klanten optimaal kunnen werken met Match-Online. Dit vereist zowel inzicht in de werking van de bedrijfsprocessen van onze klanten, als in de inhoudelijke werking van onze applicaties. Omdat je zo nauw betrokken bent bij het werkproces van onze klanten, ben je in de positie om verbeteringen aan te dragen in onze software.

Lees verder

Algemeen16 mei 2018

GDPR, bent u er klaar voor?

Op 25 mei 2018 moet ook uw organisatie voldoen aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) oftewel de GDPR. Bent u er al klaar voor? Check aan de hand van onderstaande praktische punten waar uw organisatie staat.

Lees verder

    class='wp-pagenavi' role='navigation'>
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nog meer weten?


Heeft u een vraag of wilt u nog meer weten?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.