Nieuws

Blijf up-to-date
Algemeen5 oktober 2018

Vacature: Implementatie Consultant Match-Online

Als gevolg van uitbreiding van onze klantenkring en enkele interne verschuivingen zijn wij zoek naar een Implementatie Consultant Match-Online. Je vormt de cruciale schakel tussen onze software en de klant. Je zorgt ervoor dat onze klanten optimaal kunnen werken met Match-Online. Dit vereist zowel inzicht in de werking van de bedrijfsprocessen van onze klanten, als in de inhoudelijke werking van onze applicaties. Omdat je zo nauw betrokken bent bij het werkproces van onze klanten, ben je in de positie om verbeteringen aan te dragen in onze software.

Lees verder

Algemeen16 mei 2018

GDPR, bent u er klaar voor?

Op 25 mei 2018 moet ook uw organisatie voldoen aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) oftewel de GDPR. Bent u er al klaar voor? Check aan de hand van onderstaande praktische punten waar uw organisatie staat.

Lees verder

Match-Online voor de Sierteelt16 mei 2018

Match-Online draait uitzonderlijk goed!

Kwaliteit, duurzaamheid en een state-of-the-art kwekerij. Dat zijn de onderscheidende kenmerken van Aleia Roses, de in Spanje gevestigde producent van Red Naomi!® rozen. In dit bedrijf van eigenaar Luis Corella tekenen het Spaanse klimaat en Nederlandse professionals, kennis en technologieën voor een productie van 40 miljoen kwaliteitsstelen op jaarbasis. Om deze bloemen efficiënt via Royal FloraHolland te kunnen verkopen, werkt Aleia Roses al sinds de productiestart in 2016 tot volle tevredenheid met Match-Online. Henk Lammers, directeur Kwaliteit en Logistiek: ‘Aleia Roses gaat voor het hoogste mogelijke en daarin ondersteunt Match-Online ons verkoopproces optimaal.’

Lees verder

    class='wp-pagenavi' role='navigation'>
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nog meer weten?


Heeft u een vraag of wilt u nog meer weten?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.