Nieuws

Blijf up-to-date
Algemeen24 september 2020

Nieuwe release Match Online per 24 september 2020

Per 24 september 2020 is er weer een nieuwe release (R7) beschikbaar. De Service Desk heeft u een e-mail gestuurd met de wijzigingen die in deze release zijn doorgevoerd.Indien u deze nieuwe versie wilt gaan testen en/of hier vragen over heeft, kunt u contact opnemen met de Service Desk: servicedesk@advisorsoftware.nl.

Lees verder

Algemeen4 september 2020

Nieuwe plugin Match Online beschikbaar: PDA module KoWaLa-scan

Vanaf heden is er een nieuwe plugin beschikbaar voor Match Online. Met behulp van deze plugin is het mogelijk om karren geleverd door de veiling met 1 scan binnen te melden. Door je te abonneren bij Royal Flora Holland ("RFH") op het Klokleveringsbericht, wordt deze informatie door RFH aangeleverd en verwerkt in Match Online. Hierdoor is vooraf bekend welke partijen op welke kar worden aangeleverd. Door het scannen van de RFID van de aangeleverde kar, worden de daarop aanwezige partijen direct binnen gemeld.

Lees verder

Algemeen4 september 2020

Nieuwe release Match Online per 7 september 2020

Per 7 september 2020 is er weer een nieuwe release (R6) beschikbaar. De Service Desk heeft u een e-mail gestuurd met de wijzigingen die in deze release zijn doorgevoerd.Indien u deze nieuwe versie wilt gaan testen en/of hier vragen over heeft, kunt u contact opnemen met de Service Desk: servicedesk@advisorsoftware.nl.

Lees verder

Algemeen21 juli 2020

Storing Cloud omgeving verholpen

Vanmorgen was er helaas een grote storing bij Uniserver waardoor er 2 van de 3 Terminal servers waarop onze ASP klanten inloggen (d.m.v. Mijn Toegang) niet beschikbaar waren. Omdat alle klanten moesten gaan inloggen op de "laatst" beschikbare server, kreeg deze het ook te druk en werd ook even onbereikbaar. Er is met man en macht gewerkt om de problemen op te lossen. Iedereen kan nu weer inloggen.

Lees verder

Algemeen17 juli 2020

Ticketsysteem Service Desk

Wist u dat de Service Desk al uw opmerkingen, vragen en wensen in een ticketsysteem bijhouden ? Wij kunnen u hiervoor een inlogcode verstrekken zodat u zelf, op elk gewenst moment, een ticket kunt maken en de status en voortgang hiervan kunt volgen.Wenst u hier meer informatie en/of een inlogcode voor te ontvangen dan kunt u hierover contact opnemen met onze Service Desk: servicedesk@advisorsoftware.nl

Lees verder

    class='wp-pagenavi' role='navigation'>
  • 1
  • 2

Nog meer weten?


Heeft u interesse in onze Match Online software en/of een ori├źnterend gesprek ?

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer, email adres of door het invullen van het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.