Nieuws

Blijf up-to-date
Algemeen21 juli 2020

Storing Cloud omgeving verholpen

Vanmorgen was er helaas een grote storing bij Uniserver waardoor er 2 van de 3 Terminal servers waarop onze ASP klanten inloggen (d.m.v. Mijn Toegang) niet beschikbaar waren. Omdat alle klanten moesten gaan inloggen op de "laatst" beschikbare server, kreeg deze het ook te druk en werd ook even onbereikbaar. Er is met man en macht gewerkt om de problemen op te lossen. Iedereen kan nu weer inloggen.

Lees verder

Algemeen17 juli 2020

Ticketsysteem Service Desk

Wist u dat de Service Desk al uw opmerkingen, vragen en wensen in een ticketsysteem bijhouden ? Wij kunnen u hiervoor een inlogcode verstrekken zodat u zelf, op elk gewenst moment, een ticket kunt maken en de status en voortgang hiervan kunt volgen.Wenst u hier meer informatie en/of een inlogcode voor te ontvangen dan kunt u hierover contact opnemen met onze Service Desk: servicedesk@advisorsoftware.nl

Lees verder

Algemeen17 juli 2020

Nieuwe release Match Online per 17 juli 2020

Per 17 juli 2020 is er weer een nieuwe release (R5) beschikbaar. De Service Desk heeft u een e-mail gestuurd met de wijzigingen die in deze release zijn doorgevoerd.Indien u deze nieuwe versie wilt gaan testen en/of hier vragen over heeft, kunt u contact opnemen met de Service Desk: servicedesk@advisorsoftware.nl.

Lees verder

Algemeen17 juli 2020

Planning nieuwe releases Match Online in 2020

Ook in 2020 streven we er weer naar om Match Online te blijven verbeteren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Deze nieuwe releases worden zo zorgvuldig mogelijk vervaardigd. Zodra de nieuwe release beschikbaar is, ontvangt u van onze Service Desk een e-mail met release notes, waarin is weergegeven welke verbeteringen en/of nieuwe functionaliteiten er zijn toegevoegd.

Lees verder

Algemeen17 juli 2020

Update functionaliteiten webshop 3.0

Het is alweer enige tijd geleden dat we de nieuwe Match Online webshop lanceerden. In het afgelopen jaar hebben al een aantal klanten deze webshop naar volle tevredenheid in gebruik genomen. In de tussentijd zijn wij blijven werken aan nieuwe (specifieke) functionaliteiten.

Lees verder

Nog meer weten?


Heeft u interesse in onze Match Online software en/of een ori├źnterend gesprek ?

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer, email adres of door het invullen van het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.