20 december 2018

Webshop 3.0 – het vervolg

Het is alweer ruim vier maanden geleden dat we de nieuwe Match-Online webshop lanceerden. In de afgelopen periode hebben al een behoorlijk aantal klanten de overstap gemaakt naar deze zogenaamde webshop 3.0. In de tussentijd zijn wij op de achtergrond onverminderd hard blijven werken aan nieuwe functionaliteiten en aan het verwerken van de eerste gebruikerservaringen in zowel de webshop als in het configuratie portaal.

 

Nog meer aanbod zichtbaar

Vanuit de eerste gebruikerservaringen hebben we bijvoorbeeld het aanbod dat kopers in één oogopslag gepresenteerd krijgen groter gemaakt. Enerzijds door de volledig schermruimte te gebruiken, anderzijds door de manier waarop het aanbod gepresenteerd wordt flexibeler te maken. U kunt kiezen welke kenmerken direct in het aanbodlijst getoond worden en welke alleen zichtbaar worden als de potentiële koper met de muis over het specifieke aanbod gaat. Hoe minder kenmerken direct gepresenteerd worden, hoe meer aanbod er in één oogopslag zichtbaar wordt.

 

Nieuwe opgeleverde functionaliteiten

De door ons recentelijk opgeleverde nieuwe functionaliteiten dragen allemaal bij aan het doel dat we met webshop 3.0 voor ogen hebben: een webshop die inspeelt op de wensen van u en uw klanten, nu én in de toekomst. Hieronder lichten we deze nieuwe functionaliteiten kort toe.

 1. Subklanten
  Klanten die bij u inkopen voor meerdere eigen klanten, kunnen direct bij de bestelling aangeven hoe de bestelde aantallen verdeeld moeten worden over hun klanten.
 2. Point of Sale stickers
  Klanten kunnen bij het bestellen in uw webshop Point of Sale informatie toevoegen zoals een barcode, winkelprijs of eigen productomschrijving. De bestelde producten worden vervolgens afgeleverd inclusief stickers met de door hen doorgegeven Point of Sale informatie.
 3. Subrelaties
  Subrelaties maakt het voor uw klanten mogelijk om hun eigen, door henzelf beheerde klanten rechtstreeks in te laten kopen uit het aanbod in uw webshop.

 

Nieuwe functionaliteiten in eerste kwartaal 2019

Ook in 2019 staan er weer een aantal nieuwe functionaliteiten op de rol om ontwikkeld en geïmplementeerd te worden. De eerste functionaliteiten zijn:

 • Het hergebruik van historische gegevens: klanten kunnen hiermee op basis van vorige orders herhaalorders plaatsen. Deze functionaliteit is al ontwikkeld en wordt met hulp van de feedback uit de eerste gebruikerstesten aangepast en nog gebruikersvriendelijker gemaakt.
 • Tags: Door middel van duidelijke icoontjes op de aanbodfoto kunt u extra, visuele informatie meegeven aan uw klanten. Voorbeelden hiervan zijn het type aanbod en de status van het product (onderweg, fysiek bij u in huis).
 • Het bestellen op basis van een favorietenlijst.

 

Geïnteresseerd geworden in de kansen die webshop 3.0 uw organisatie biedt? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende demo contact op onze ServiceDesk: servicedesk@advisorsoftware.nl


Nog meer weten?


Heeft u een vraag of wilt u nog meer weten?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.