Uw totale aanbod in een webshop. Kan dat?

Uw totale aanbod in een webshop. Kan dat?

U wilt uw totale internationale aanbod aanbieden in één webshop. Uiteraard, maar hoe vanzelfsprekend is dat?

Heel vanzelfsprekend wat ons betreft. Waar u vroeger voorop liep in de markt als u uw producten kon verkopen via een webshop, vandaag de dag is de klant een stuk veeleisender en verwacht dat er gemakkelijk zaken gedaan kan worden via de digitale snelweg. Of dit nu via een webshop, app, platform of specifieke systeemkoppeling is, als het niet vlekkeloos en naadloos op elkaar aansluit dan haakt de klant snel af.

Door de modulaire opbouw van Match Online beschikt u over een scala aan mogelijkheden om de meest optimale configuratie te bieden aan uw klant. U bepaalt zelf welke modules nodig zijn voor de wensen van uw klant en door de modules met elkaar te integreren creëert u een uniforme en eenduidige digitale beleving voor de klant, of deze nu bij u komt kopen of graag de facturen uit het verleden wil inkijken.

Middels de meest moderne technieken en gebruikmakend van zogenaamde API’s (Application Program Interfaces) is het ook mogelijk om verschillende bedrijfssystemen met elkaar te integreren. Houdt u uw financiële gegevens bij in uw boekhoudsoftware? Geen probleem, we ontsluiten de actuele posten van uw debiteuren direct in de webshop, zodat een klant nooit teveel via uw webshop kan bestellen. Ook niet op uw vrije zondagavond. Wilt u graag beschikken over een app voor iOS of Android? Geen probleem, we integreren uw zelfontwikkelde app eenvoudig met het backend van uw webshop.

De mogelijkheden zijn in feite eindeloos. Hoeft het van u allemaal niet zo snel en geavanceerd? Geen probleem, ook met de standaard web-modules van Match-Online creëert u al een hele moderne digitale beleving voor uw klant zonder dat u verdwaalt in de wereld van CSS, HTML, Javascripting, JSON, XML, Angular, CMS en wie weet wat u nog meer kunt tegenkomen.

img

Webshop 3.0 Lichtjaren vooruit!

Eerst was er webshop 1.0, u kon verkopen via het internet! Toen kwam webshop 2.0, want de klant moest ook met gemak bij u kunnen komen. En nu leven we in het jaar 2017 en staan we aan de vooravond van  de volgende generatie: webshop 3.0. Kopen via elk mogelijk device, van smartphone tot phablet? Check. Producten zoeken met uw eigen stem? Check. Producten zoeken met alleen een foto? Check. Live chatten met uw klant? Check. Inloggen met een selfie? Check.

De nieuwste en snelste ontwikkeling bij Advisor Software Solutions bevinden zich op het gebied van webshops. Ben u geinteresseerd in het volgen van deze ontwikkelingen neemt u dan gerust contact met ons. Wij organiseren diverse dagen voor onze klanten en geintereseerden om ze informeren over deze ontwikkelingen, maar bovenal om feedback te verzamelen op deze ontwikkelingen. Technologie is een, maar de juiste toepassing bedenken is 2 en dat doe je het beste samen met de klant en eindgebruikers!

Meer weten?


Heeft u interesse in onze Match Online software en/of een oriënterend gesprek ?

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer, email adres of door het invullen van het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.