Verkoop

Verkoop met meer rendement

Verkoop is het belangrijkste commerciële proces in uw organisatie. In Match Online wordt dit proces efficiënt ondersteund.

Vanuit Match Online kunt u eenvoudig algemeen en klantspecifieke aanbodregels en aanbiedingen versturen. Op alle denkbare manieren en op ieder denkbaar moment.

Uw standaard assortimentsgegevens (zowel mono als samengestelde producten) zijn samen met de klantspecifieke afspraken die u eenmalig vastlegt in Match Online de basis voor iedere aanbodregel of aanbieding.

Daarnaast kunt u realtime voorraad delen met uw klanten en via hun webshops rechtstreeks verkopen aan groothandelaren en bloemisten. Als u uw verkoop wilt ondersteunen met een eigen webshop is dat ook mogelijk in Match Online.

Uiteraard ondersteunt Match-Online de ketenstandaarden van Floricode en is het mogelijk om middels de digitale connectors van SRC snel en efficiënt digitaal communiceren met uw handelspartners buiten de sierteeltketen.

img

Vergemakkelijk het uitwisselen van handelsberichten

In samenwerking met onze partner SRC bieden wij een geïntegreerde oplossing voor al het elektronische berichtenverkeer met uw handelspartners, ongeacht in welke branche of land zij actief zijn.

U bepaalt zelf welke berichten u uitwisselt met welke handelspartners. Deze digitale koppeling draagt bij een hogere productiviteit, een snellere verwerking en een vermindering van de kosten die gepaard gaan met business to business integratie.

Meer weten over de deze mogelijkheden? Neem een kijkje op de website van SRC (http://www.src.nl) of neem contact met ons op.

img

Interesse?


Heeft u interesse in Match-Online of bent u op zoek naar meer informatie?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.