Match Online

Match Online is hét volledig geïntegreerde bedrijfssoftwarepakket voor de sierteelt

Match Online is hét volledig geïntegreerde bedrijfssoftwarepakket voor de sierteelt. In- en verkoopstromen en logistieke processen worden efficiënt en snel aangestuurd. Samenwerking tussen u, uw klanten en leveranciers verloopt eenvoudig. De applicatie is o.a. te integreren met uw financiële administratie en uw teeltregistratie, waardoor een flexibele totaaloplossing ontstaat.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze webshop, welke gekoppeld is aan Match Online. De webshop is gericht op het aanbieden van producten aan afnemers. Afnemers kunnen met een account inloggen in de webshop en de gewenste producten kopen.

img

Functionaliteiten op maat

Match Online is modulair opgebouwd, bestaande uit een basismodule, aanvullende modules en plug-ins. De basismodule is altijd vereist. De aanvullende modules en plug-ins bieden specifieke functionaliteiten welke van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw onderneming. Deze modules en plug-ins zijn additioneel aan te schaffen naast de basismodule. U kiest zelf of investering in één of meerdere van deze modules/plug-ins zinvol dan wel kostenbesparend is, voor uw onderneming. Natuurlijk zijn wij bereid deze aanvullende modules en plug-ins aan u toe te lichten, dan wel te toetsen aan uw bedrijfsprocessen, zodat u hierover een weloverwogen keuze kunt maken.

Advisor Software Solutions is continue bezig met ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Daardoor zullen er steeds meer nieuwe modules en plug-ins beschikbaar komen. Deze nieuwe mogelijkheden komen onder andere tot stand door verzoeken die worden ingediend door klanten voor de uitbreiding van één of meerdere functionaliteiten. Wij luisteren graag naar de wensen van de klant en proberen deze, indien mogelijk, samen ten uitvoer te brengen. Zodra er nieuwe modules beschikbaar komen, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Klantervaringen

Bunnik Plants

Bunnik Plants produceert en importeert groene en bloeiende planten, verwerkt ze tot ‘pot-plantcombinaties’ en verkoopt deze via exporteurs aan tuincentra, supermarkten en bloemisten in heel Europa. Het bedrijf heeft 25 hectare kas verdeeld over 9 productielocaties, 5 product segmenten, 150 vaste medewerkers en 150 verschillende soorten planten die in alle denkbare ‘pot-plantcombinaties’ gekocht kunnen worden.

voor meer informatie kijk op www.bunnikplants.nl

Van den Berg RoseS

Drie exclusieve soorten rozen, onderdeel van een breed assortiment groot- en kleinbloemige rozen, geteeld in Nederland en Kenia. Dat onderscheidt rozenteler Van den Berg RoseS in de markt. Evenals de manier van verkoop. Want als het aan Commercieel Manager Loek van Adrichem ligt, worden alle rozen bestemd voor het groothandelskanaal verkocht via de digitale snelweg. ‘De exporteurs met wie wij realtime digitaal voorraad delen, verkopen gewoonweg meer rozen.’

voor meer informatie kijk op www.bergroses.com

Adomex International BV

Na een intensief selectietraject voor een WMS dat past bij onze logistiek, heeft Adomex er voor gekozen een maatwerkoplossing te laten ontwikkelen door onze ERP leverancier. De weinige, maar zeer specifieke eisen die Adomex heeft bij het logistieke proces, konden het best worden ingevuld door een op maat gemaakt WMS. Voordeel daarbij is dat het goed aansluit op het reeds in gebruik zijnde ERP systeem en koppelingen tussen verschillende pakketten vermeden is.

In nauwe samenwerking met de afdeling Logistiek en ICT van Adomex heeft Match Online in een relatief korte tijd het WMS gebouwd. Door de keuze van een maatwerkoplossing kunnen ook aanpassingen en uitbreidingen snel worden gerealiseerd. Nu, 2 jaar later, draait het WMS dan ook naar tevredenheid.

voor meer informatie kijk op www.adomex.nl

RM Plants

RM Plants is gespecialiseerd in de import, op- en afkweek van tropische en mediterrane planten. Reeds kort na de start van het bedrijf in 2011 bleek dat er behoefte was aan meer dan “zomaar een simpel kweker softwarepakket” om veilingbrieven te maken. 

Match Online bleek standaard veel functionaliteiten te hebben waarmee ons proces perfect kan worden ondersteund. Verkopen uit voorraad, voorraad-delen, partij-barcodes, partij reserveringen, webshop, volledige inkoop en transport module, koppeling met ons boekhoudsysteem, technische ondersteuning die in ons toenmalige softwarepakket niet mogelijk waren. Eind 2013 zijn we overgestapt naar Match Online.

De grote groei en ontwikkeling die ons bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt is mede mogelijk geweest door Match Online en door de zeer professionele en meedenkende ondersteuning van de crew achter het systeem. Het systeem is op veel punten voor ons specifiek aangepast en ontwikkeld zich tot op de dag van vandaag met ons en de markt mee. Voor ons geen twijfel dat als we opnieuw de keuze moesten maken dit zeker weer Match Online zou zijn.

voor meer informatie kijk op www.rmplants.nl

Interesse?


Heeft u interesse in Match-Online of bent u op zoek naar meer informatie?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.