Match Online

Match Online is hét volledig geïntegreerde bedrijfssoftwarepakket voor de sierteelt

Match Online is hét volledig geïntegreerde bedrijfssoftwarepakket voor de sierteelt. In- en verkoopstromen en logistieke processen worden efficiënt en snel aangestuurd. Samenwerking tussen u, uw klanten en leveranciers verloopt eenvoudig. De applicatie is o.a. te integreren met uw financiële administratie en uw teeltregistratie, waardoor een flexibele totaaloplossing ontstaat.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze webshop, welke gekoppeld is aan Match Online. De webshop is gericht op het aanbieden van producten aan afnemers. Afnemers kunnen met een account inloggen in de webshop en de gewenste producten kopen.

img

Functionaliteiten op maat

Match Online is modulair opgebouwd, bestaande uit een basismodule, aanvullende modules en plug-ins. De basismodule is altijd vereist. De aanvullende modules en plug-ins bieden specifieke functionaliteiten welke van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw onderneming. Deze modules en plug-ins zijn additioneel aan te schaffen naast de basismodule. U kiest zelf of investering in één of meerdere van deze modules/plug-ins zinvol dan wel kostenbesparend is, voor uw onderneming. Natuurlijk zijn wij bereid deze aanvullende modules en plug-ins aan u toe te lichten, dan wel te toetsen aan uw bedrijfsprocessen, zodat u hierover een weloverwogen keuze kunt maken.

Advisor Software Solutions is continue bezig met ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Daardoor zullen er steeds meer nieuwe modules en plug-ins beschikbaar komen. Deze nieuwe mogelijkheden komen onder andere tot stand door verzoeken die worden ingediend door klanten voor de uitbreiding van één of meerdere functionaliteiten. Wij luisteren graag naar de wensen van de klant en proberen deze, indien mogelijk, samen ten uitvoer te brengen. Zodra er nieuwe modules beschikbaar komen, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Klantervaringen

Bunnik Plants

Bunnik Plants produceert en importeert groene en bloeiende planten, verwerkt ze tot ‘pot-plantcombinaties’ en verkoopt deze via exporteurs aan tuincentra, supermarkten en bloemisten in heel Europa. Het bedrijf heeft 25 hectare kas verdeeld over 9 productielocaties, 5 productsegmenten, 150 vaste medewerkers en 150 verschillende soorten planten die in alle denkbare ‘pot-plantcombinaties’ gekocht kunnen worden.

Lees meer

F.N. Kempen BV

Veel samengestelde orders voor veel verschillende Europese klanten. Dat kenmerkt het verwerkingsproces van F.N. Kempen B.V., dat lavendel en een groot assortiment vaste planten produceert in zowel Nederland als Zuid-Europa. Sinds 2011 beheert F.N. Kempen B.V. de continue stroom (samengestelde) orders met Match-Online. Bedrijfsleider Erick Westerman vertelt wat dit oplevert.

Lees meer

Van den Berg RoseS

Drie exclusieve soorten rozen. Onderdeel van een breed assortiment groot- en kleinbloemige rozen, geteeld in Nederland en Kenia. Dat onderscheidt rozenteler Van den Berg RoseS in de markt. Evenals de manier van verkoop. Want als het aan Commercieel Manager Loek van Adrichem ligt, worden alle rozen bestemd voor het groothandelskanaal verkocht via de digitale snelweg. ‘De exporteurs met wie wij realtime digitaal voorraad delen, verkopen gewoonweg meer rozen.’

Lees meer

Van der Hoorn Orchideeën

Van der Hoorn Orchideeën behoort niet tot de grootste kwekerijen in Nederland, maar wel tot de meest innovatieve. Het bedrijf uit Ter Aar, dat twee hectare groot is, produceert bijvoorbeeld zijn orchideeën zonder gasverwarming. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van een duurzaam, ondergronds warmte- en koudeopslagsysteem. Daarnaast koos Van der Hoorn Orchideeën in 2010 als eerste Nederlandse kweker voor de bedrijfssoftware van Match-Online.

Lees meer

Interesse?


Heeft u interesse in Match-Online of bent u op zoek naar meer informatie?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.