Hoe verkleint u uw voorraadrisico?

Hoe verkleint u uw voorraadrisico?

Van aanbod gedreven verkoop naar vraaggestuurde inkoop. Oftewel verkoop zonder voorraadrisico, direct uit de kassen bij uw leveranciers. De module virtuele marktplaats (VMP) in Match-Online helpt u om dat te realiseren. U loopt minimale risico’s op onverkochte voorraad, de distributie komt pas op gang als de bestemming bekend is en u kunt uw klanten continu voorzien van een actueel en zeer divers productaanbod. Dat scheelt tijd en geld en geeft u maximale ruimte en mogelijkheden om uw klanten optimaal te bedienen en uw klantrelaties te versterken.

Het virtuele, digitale aanbod van uw leveranciers deelt u via VMP met uw klanten. Middels moderne technologien ontsluit u digitaal en real-time het aanbod van leveranciers. Op uw beurt deelt u dit aanbod met u eigen klanten, of dit nu via uw eigen webshop gaat of via een VMP koppeling. Als zij bestellen, kan uw leverancier gaan oogsten. Verser en klantgerichter leveren kunt u niet.

Virtuele Martkplaats (VMP)

De Virtuele Marktplaats VMP betreft een community waarin verschillende partijen in sierteeltsector samenwerken om de informtieuitwisseling tussen de verschillende partijen zo optimaal mogelijk in te richten. Binnen de community worden er afspraken gemaakt over welke technieken er gebruikt worden, welke informatie er wordt uitgewisseld en hoe deze informatie geinterpreteerd moet worden. Duidelijke afstemming hierover is essentieel voor een gode implementatie van deze technieken. Om te voorkomen dat er verkeerde systeemregels of handelsregels worden geintegreerd in Match-Online stemmen wij onze eigen ontwikkelingen continu af met Floricode. Floricode betreft de onafhankelijke schakel tussen de verschillende patijen in de sierteelt sector en bewaken de toegepaste standaarden. Voor u betekent dit dat match-Online altijd is voorzien van de goedgekeurde standaarden die eenvoudig zijn te implementeren. U hoeft dus geen hoogstaande kennis te hebben van allerlei nieuwe technologieen om deze succesvol te implementeren in uw eigen organisatie. Gemak dient de mens en dat geldt ook voor u.

 

Meer informatie over Floricode kunt u vinden via de volgende link:

http://www.floricode.com

Meer weten?


Heeft u interesse in onze Match Online software en/of een oriënterend gesprek ?

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer, email adres of door het invullen van het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.