Verkoop

Verkoop met meer rendement

Verkoop is het belangrijkste commerciële proces in uw organisatie. In Match-Online wordt dit proces efficiënt ondersteund.

Vanuit Match-Online kunt u algemene en klantspecifieke aanbodsregels en aanbiedingen versturen, inclusief klantspecifieke point of sales informatie. Op alle denkbare manieren en op ieder denkbaar moment.

Basis voor iedere aanbodsregel of aanbieding zijn uw standaard assortimentgegevens (zowel mono als samengestelde producten) en klantspecifieke afspraken die u eenmalig vastlegt in Match-Online. Zoals bijvoorbeeld prijsafspraken over verwerking, transport, verpakking en dergelijke.

Daarnaast kunt u realtime voorraad delen met uw klanten via een aparte webshop, met de look-and-feel van uw bedrijf. De Match-Online webshop is ook geschikt voor het gebruik op mobile devices. Medio 2017 introduceren we een nieuwe generatie webshop die ook responsive is.

Uiteraard ondersteunt Match-Online de ketenstandaarden Florecom en Floricode en is het mogelijk om middels EDI uw digitale berichten te koppelen met SRC zodat u volledig geïntegreerd kunt werken met uw retailklanten.

img

Interesse?


Heeft u interesse in Match-Online of bent u op zoek naar meer informatie?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.