Match Online webshop

Match Online webshop

De webshop is gekoppeld aan het ERP systeem Match Online. De webshop is gericht op het aanbieden van producten aan afnemers. Afnemers kunnen met een account inloggen in de webshop en de gewenste producten kopen.

De webshop is modulair opgebouwd bestaande uit een basismodule en aanvullende modules. De basismodule is altijd vereist. Bij de basismodule is een configuratieportaal inbegrepen, waarmee u de webshop zelf kunt configureren en beheren, van talen tot menu-structuren.

De aanvullende modules bieden specifieke functionaliteiten welke van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw onderneming. Deze modules zijn additioneel aan te schaffen naast de basismodule. U kiest zelf of investering in één of meerdere van deze modules zinvol is voor u. Wellicht dat de aanschaf van een bepaalde module kostenbesparend kan werken voor uw onderneming. Natuurlijk zijn wij bereid deze aanvullende modules te toetsen aan uw bedrijfsprocessen, zodat u hierover een weloverwogen keuze kunt maken.

Advisor Software Solutions is continue bezig met ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Daardoor zullen er steeds meer nieuwe modules beschikbaar komen. Deze nieuwe modules komen onder andere tot stand door verzoeken die worden ingediend door klanten voor de uitbreiding van één of meerdere functionaliteiten. Wij luisteren graag naar de wensen van de klant en proberen deze, indien mogelijk, ten uitvoer te brengen. Zodra er nieuwe modules beschikbaar komen, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Contactformulier

    Heeft u interesse in onze Match Online software en/of wilt u een oriënterend gesprek ?

    U kunt contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer, email adres of door het invullen van onderstaand contactformulier. Na ontvangst van uw bericht nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.