Match Online webshop

Match Online webshop

De webshop is gekoppeld aan het ERP systeem Match Online. De webshop is gericht op het aanbieden van producten aan afnemers. Afnemers kunnen met een account inloggen in de webshop en de gewenste producten kopen.

De webshop is modulair opgebouwd bestaande uit een basismodule en aanvullende modules. De basismodule is altijd vereist. Bij de basismodule is een configuratieportaal inbegrepen, waarmee u de webshop zelf kunt configureren en beheren, van talen tot menu-structuren.

De aanvullende modules bieden specifieke functionaliteiten welke van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw onderneming. Deze modules zijn additioneel aan te schaffen naast de basismodule. U kiest zelf of investering in één of meerdere van deze modules zinvol is voor u. Wellicht dat de aanschaf van een bepaalde module kostenbesparend kan werken voor uw onderneming. Natuurlijk zijn wij bereid deze aanvullende modules te toetsen aan uw bedrijfsprocessen, zodat u hierover een weloverwogen keuze kunt maken.

Advisor Software Solutions is continue bezig met ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Daardoor zullen er steeds meer nieuwe modules beschikbaar komen. Deze nieuwe modules komen onder andere tot stand door verzoeken die worden ingediend door klanten voor de uitbreiding van één of meerdere functionaliteiten. Wij luisteren graag naar de wensen van de klant en proberen deze, indien mogelijk, ten uitvoer te brengen. Zodra er nieuwe modules beschikbaar komen, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Mogelijkheden en voordelen webshop


Snelheid

Door een slimme manier van vooraf verkoopprijzen berekenen en dynamic scrollen, is het ophalen en presenteren van producten razendsnel. Er is geen sprake van een maximaal aantal producten per pagina.

1.

Veiligheid

De meest veilige methodes voor beveiliging worden gebruikt voor het beheren van accounts en wachtwoorden.

Gebruikers kunnen zelf wachtwoorden resetten zonder tussenkomst van een beheerder.

2.

Gekwalificeerde Service Desk

Van maandag 06:00 – 17:00 uur staat onze Servicedesk voor u klaar, maar ook 24 x 7 support behoort tot de mogelijkheden.

3.

Eenvoud

De webshop lay-out wordt automatisch aangepast aan uw format PC, Tablet en/of Smartphone door middel van een responsive design.

U kunt zelf bepalen hoe u de webshop eruit wilt laten zien met behulp van een ‘what you see is what you get’ configuratietool.

4.

Toonaangevend

De webshop is ontwikkeld met de nieuwste technieken en daarmee voorbereid op de toekomst.

De webshop betreft een Webapp en geen Website, hierdoor functioneert de webshop steeds meer als een applicatie zonder onnodige verversing van het hele scherm.

5.

Interesse?


Heeft u interesse in onze Match Online software en/of een oriënterend gesprek ?

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer, email adres of door het invullen van het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.