Kwekers

De geintegreerde bedrijfssoftware voor kwekers

Het telen en verkopen van bloemen en/of planten is uw core-business. U heeft hiervoor actueel inzicht in uw beschikbare voorraad nodig. En een geautomatiseerde informatieverbinding met uw collega’s, klanten en leveranciers. Zodat uw verkoop, administratieve en logistieke processen proactief, foutloos en soepel verlopen. Een efficiënt, betrouwbaar en snel softwarepakket, dat u op alle processen maximaal ondersteunt, is daarbij onmisbaar. Match-Online is dat pakket.

img

Best of breeds

Match-Online voor Kwekers is een modern pakket dat over veel functionaliteiten beschikt om uw producten te verkopen via alle gangbare methoden, zoals via een webshop of via een een traditionele offerte in Excel.

U haalt het maximale rendement uit Match-Online voor Kwekers als u Match-Online integreert met twee andere software programma’s in uw bedrijf: teeltregistratie en de financiële administratie. Match-Online kan eenvoudig gekoppeld worden aan deze software. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de verwachte productieaantallen uit uw teeltsysteem importeren naar uw Match-Online aanbod, zodat uw verkopers exact weten hoeveel producten er nog verkocht moeten worden. Koppelt u Match-Online aan uw financiële administratie en dan heeft u direct inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Door deze drie softwarepakketten bij elkaar te brengen ontstaat er een flexibele totaaloplossing waarmee u jarenlang vooruit kunt.

Klantervaringen

Bunnik Plants

Bunnik Plants produceert en importeert groene en bloeiende planten, verwerkt ze tot ‘pot-plantcombinaties’ en verkoopt deze via exporteurs aan tuincentra, supermarkten en bloemisten in heel Europa. Het bedrijf heeft 25 hectare kas verdeeld over 9 productielocaties, 5 productsegmenten, 150 vaste medewerkers en 150 verschillende soorten planten die in alle denkbare ‘pot-plantcombinaties’ gekocht kunnen worden.

Lees meer

F.N. Kempen BV

Veel samengestelde orders voor veel verschillende Europese klanten. Dat kenmerkt het verwerkingsproces van F.N. Kempen B.V., dat lavendel en een groot assortiment vaste planten produceert in zowel Nederland als Zuid-Europa. Sinds 2011 beheert F.N. Kempen B.V. de continue stroom (samengestelde) orders met Match-Online. Bedrijfsleider Erick Westerman vertelt wat dit oplevert.

Lees meer

Van den Berg RoseS

Drie exclusieve soorten rozen. Onderdeel van een breed assortiment groot- en kleinbloemige rozen, geteeld in Nederland en Kenia. Dat onderscheidt rozenteler Van den Berg RoseS in de markt. Evenals de manier van verkoop. Want als het aan Commercieel Manager Loek van Adrichem ligt, worden alle rozen bestemd voor het groothandelskanaal verkocht via de digitale snelweg. ‘De exporteurs met wie wij realtime digitaal voorraad delen, verkopen gewoonweg meer rozen.’

Lees meer

Van der Hoorn Orchideeën

Van der Hoorn Orchideeën behoort niet tot de grootste kwekerijen in Nederland, maar wel tot de meest innovatieve. Het bedrijf uit Ter Aar, dat twee hectare groot is, produceert bijvoorbeeld zijn orchideeën zonder gasverwarming. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van een duurzaam, ondergronds warmte- en koudeopslagsysteem. Daarnaast koos Van der Hoorn Orchideeën in 2010 als eerste Nederlandse kweker voor de bedrijfssoftware van Match-Online.

Lees meer

Brochure

Heeft u interesse in Match-Online voor kwekers? Vraag dan via onderstaand bericht onze brochure aan. Na ontvangst van uw bericht, sturen we per omgaande de brochure naar het opgegeven e-mailadres.

Interesse?


Heeft u interesse in Match-Online of bent u op zoek naar meer informatie?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.