Handelaren

De geintegreerde bedrijfssoftware voor handelaren en exporteurs

Het in- en verkopen en logistiek verwerken van sierteeltproducten is uw core-business. U heeft hiervoor actueel inzicht in uw voorraad en assortimentsaanbiedingen nodig. En een geautomatiseerde informatieverbinding met uw collega’s, klanten (webshops) en leveranciers. Zodat uw verkoop, administratieve en logistieke processen proactief, foutloos en soepel verlopen. Een efficiënt, betrouwbaar en snel softwarepakket, dat u op alle processen maximaal ondersteunt, is daarbij onmisbaar. Match-Online is dat pakket.

img
Klantervaringen

Waterdrinker Aalsmeer

Waterdrinker is een begrip in de internationale sierteeltwereld. Het Aalsmeerse bedrijf levert planten en plantconcepten aan bloemisten (via de Waterdrinker Cash & Carry) en aan Europese groothandelaren en retailers. Dagelijks vinden er duizenden in- en verkooptransacties plaats tussen de vele leveranciers, klanten en eigen afdelingen. Om die dynamische keten kwalitatief goed en efficiënt in te kunnen richten, is het continu delen van informatie van cruciaal belang. Reden voor Waterdrinker om met hulp van Advisor Software Solutions een leveranciersportaal in te richten.

Lees meer

Hans Visser

Hans Visser exporteert bloemen en planten naar groothandelaren in Europa en daarbuiten. Het Aalsmeerse bedrijf heeft in zijn in- en verkoopprocessen de VMP-functionaliteit van Match-Online volledig geïntegreerd. Verkoper en ICT-verantwoordelijke Richard de Boer: ‘Dankzij VMP kunnen we ook producten aanbieden die we zelf nog niet hebben ingekocht c.q. op voorraad hebben. Hierdoor zijn we aantrekkelijker geworden voor onze klanten.’

Lees meer

Ter Steege BV

Ter Steege B.V. levert onder andere potterie aan groothandelaren en retailers wereldwijd. Om haar klanten te ondersteunen in de promotie besloot het in Rijssen en Aalsmeer gevestigde bedrijf begin 2015 om een beeldbank met sfeerfotografie te ontwikkelen. Ter Steege koos daarbij voor ketensamenwerking én voor maatwerksoftware van Advisor Software Solutions. Senior webmarketeer Sanne Haarman vertelt waarom.

Lees meer

Florismart

Florismart is een online bloemenmarkt waar Engelse bloemisten digitaal hun complete assortiment bloemen in kunnen kopen. Het in 2014 gelanceerde platform koos medio 2015 voor de software van Match-Online. Chief Technology Officer Bert Buis vertelt waarom.

Lees meer

Gasa Group Holland

Jon Smits, directeur Gasa Group Holland (Gasa), had het nog nooit meegemaakt: een ICT-project dat volgens de planning opgeleverd wordt. Totdat hij overstapte op Match-Online (MOL) van Advisor Software Solutions (Advisor). Jon Smits: ‘Volgens Advisor zou de implementatie zes maanden duren. En dat klopte op de dag af.’ Wat het geheim is van zo’n strakke planning en waarom Gasa voor MOL koos, vertelt hij graag.

Lees meer

 

Meko Hulsebosch

Seizoencadeautjes uit de natuur: Meko Hulsebosch produceert arrangementen met bloembollen voor verkoop aan exporteurs en retailers. Het Hillegomse bedrijf groeit zo hard dat de organisatie en werkprocessen halverwege 2015 herijkt moesten worden, met Match-Online als belangrijke onderligger. ‘Na de hernieuwde MOL-implementatie hebben we zelf de teugels weer in handen’ vertelt interim-manager Ivonne van der Horst.

Lees meer

Quattroplant

Quattro Plant is Match-Online gebruiker van het eerste uur. Het Aalsmeerse bedrijf maakte recent gebruik van de mogelijkheid om in Match-Online bedrijfsspecifieke functionaliteiten te laten ontwikkelen. Peter van Gijlswijk, directeur en mede-eigenaar: ‘Ik ben er blij mee. Maatwerk in Match-Online levert ons grote voordelen op.’

Lees meer

Brochure

Heeft u interesse in Match-Online voor handelaren? Vraag dan via onderstaand bericht onze brochure aan. Na ontvangst van uw bericht, sturen we per omgaande de brochure naar het opgegeven e-mailadres.

Interesse?


Heeft u interesse in Match-Online of bent u op zoek naar meer informatie?

Laat dan uw gegevens achter. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.